[ro] Noi metode de spam! [Romanik]

10 mai 2009

Primesc un mesaj publicitar de la blt.ro. Nu stiu cine sunt,n-am cumparat vreodatabilete de la ei, insa ma infurie nesimtirea de care dau dovada;pe zi ce trece, gasesc noi metode de eludare a legii, iar de data asta pe o parte ma calca pe nervi, pe de alta parte izbucnesc in ras.

Asa-i mesajul: "Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa apasati pe acest link pentru a va dezabona http://www.bltblahblah. Va multumim."
Cretinii au trecut si "site-urile partenere" pentru a justifica spam-ul si a ingreuna gasirea vinovatului;probabl au contracte semnate cu sute de clienti, care le sunt si parteneri pana la urma,nu?
Faza tare vine in momentul in care apesi link-ul;apare asta:
Ratatii nu ma pot dezabona pentru ca au o eroare in sistem (o aveau si ieri,or s-o aiba si maine) dar imi ofera posibilitatea de a suna la niste numere de telefon pentru a rezolva problema. Ah,ati observat cat de agramati sunt? Intr -o fraza de 15 cuvinte, un sfert sunt gresite! hahah Ce facem daca nu raspunde nimeni, pana la urma sunte in plina criza si oamenii n-au timp sa raspunda la telefoane. Este incredibil cum romanii gasesc tot felul de tertipuri de a ocoli o situatie absolut normala, in care un simplu sistem automat poate dezabona o adresa de e-mail cu 2 clickuri.
Le-am dat un email si le-am umplut frigideru’ de carne,i-am amenintat cu protectia consumatorului si astept cu interes raspunsul lor de luni. Daca nu-l primesc, am sa completez un formular. Cu putin noroc, isi iau cateva mii de lei amenda. Consider ca merita cele 5 minute pierdute scriind un email.

Tags: , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X