[ro] Noua Leana si-a facut blog… [Romanik/Crap]

16 martie 2009
Am ras mereu de Gaga . Am ras mereu de colegii gangavi,care nu erau in stare sa lege doua vorbe.Asta se intampla cand eram mic.Asa sunt copii,cruzi si fara prea mult discernamant fata de o situatie posibil nefericita.
Mai tarziu inveti sa apreciezi ceea ce ai si sa te intristezi cand vezi ca acei copii cresc, insa raman la fel de gangavi, se taraie prin scoala cu note de 5 doar pentru ca nimeni nu are inima sa ii lase repetenti si sa le strice viata de adulti. In marea lor majoritatea, astia-s aia care ajung sa fie carnea de tun a smecherilor care-i fraieresc si le fura banii in fiecare zi la piata, pe strada, la telefon si la serviciu. Astia-s aia care joaca mereu la Loto, care participa la emisiunile TV de gen "Soacra si Nora" sau "Tradati in Dragoste". Astia-s aia pe care oamenii ii numesc atat de generic (si de fals!) "prosti".
In categoria Gaga se inscrie si d-ra Elena Basescu . Care vrea sa intre in politica. Sau "care este" (sic!) deja in politica (si n-oi sti eu!). Doar pentru ca tac-su e presedinte (se scrie cu litera mare-ca oricum nu merita),isi permite sa insulte o natie cu aberatiile ei. Faptul ca este agramata nu sperie pe nimeni.Nici pe tac-su.Nici macar pe ea. Sa ne amintim:
- "Po?i s? ai ?i e?ecuri, po?i s? ai ?i succesuri, pot s? fie oameni care nu vor s? vorbesc cu tine."
- "clip"
- "clip"
Iar acum si-a facut blog (am trecut si link-ul pentru a nu uita vreodata ineptiile scrise acolo).Pe care debiteaza aceleasi prostii pe care nici macar nu le-a invatat ca lumea (insa se balbaie cand vorbeste in public). Aceleas tampenii pe care le auzim de 20 de ani de la politicieni mai vexati chiar si decat tac-su.
Ar fi bine sa ramana la sedintele de aerobic de la IDM, la silicoanele injectate si la "lookin’ pretty" pentru masculi. Atata timp cat nu deschide gura (sa vorbeasca) este cea mai frumoasa si cea ma desteapta. Fata mumoasa a lu’ tata Mwahhh!

Tags: , , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X