[ro] Prima zi a MWC, Barcelona 2008-Mobile World Congress [tech-head/GSM/Stiri]

16 februarie 2009

Astazi a inceput la Barcelona Congresul Mondial al Telefoniei Mobile, editia 2009. Dupa cum o spune si numele, in perioada 16-19 Februarie 2009 la standuri se vor regasi cele mai importante nume din lumea "mobila", incepand cu producatorii de componente si terminale, gigantii Internetului (Google,Yahoo si Microsoft), pana la operatorii de telefonie mobila ca Orange, Vodafone sau T-Mobile. Scopul este prezentarea celor mai noi tehnologii si produse, de a discuta oportunitati de afaceri si starea actuala a industriei de telecomunicatii .

Desi initial se credea ca actuala criza economica va goni principalii participanti la Expozitiei, in final singurul mare absent este Apple; compania a participat la  Macworld 2009,insa chiar si acolo a fost prezenta pentru ultima oara, iar Steve Jobs a trimis un inlocuitor , alimentand astfel zvonurile conform carora este grav bolnav.
Site-urile majore de tehnologie si telecomunicatii mobile sunt prezente deja acolo si transmit live informatii referitoare la produsele prezentate:
All About Symbian
Engadget
Smartphone Mag
Mobil.se
Update-uri pentru toate marcile/produsele. 

Tags: , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X