[ro] Vot – 4,87% prezenta pe tara, la ora 10 [romanik]

30 noiembrie 2008
Da, asta este prezenta la vot pe tara – 4,87%! Si toata lumea este EXTREM de surprinsa! De ce? Politicienii, presa, analistii politici si economici se intrec in a-si exprima  neincrederea in sistemul actual de vot – "Dom’ne,oamenii nu inteleg sistemul si d-aia nu vin la vot!". NU, nu din cauza asta nu vin oamenii la vot!
Oamenii nu vin la vot deoarece s-au saturat de politicieni si de de politica. De politica romaneasca facuta dupa ureche, in care se fac promisiuni care nu sunt tinute NICIODATA. Politicianii nu fac nimic pentru tara, ci numai pentru ei. Isi sporesc averile, isi aranjeaza afacerile, isi pun copiii si rudele in functii bine platite – chiar si pentru 4 ani, pana vor iesi de la guvernare iar functiile vor fi date noilor stapani.
Oamenii nu vin la vot pentru ca in tara asta nu exista protectie sociala , nu exista un sistem eficient de sanatate, nu exista infrastructura , iar cei alesi de noi in mandatele trecute nu si-au facut treaba. Deloc. Si nu au patit nimic.
Oamenii nu vin la vot pentru ca nici un mare corupt nu a fost pedepsit , nici un fost director/presedinte de companie de stat  nu a ajuns sa dea socoteala la tribunal pentru devalizarile masive de capital din sistem.
Iar rezultatele de diseara imi vor da dreptate,indiferent de cine va fi in viitor la guvernare.

Tags: , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X