[ro] Degustarea de vinuri de (a)seara [cotidiene]

21 noiembrie 2008
Aseara am avut placerea pentru prima oara sa particip la o degustare de vinuri organizata de Vinexpert, Metromind si Adrian.Nu multe, vreo 20 de feluri. La Casa Iancului. De toate felurile,din tari ca: Argentina, Australia, U.S, Chile , Spania si nu in ultimul rand, Romania. Ce mi-a placut foarte mult a fost "calatoria" pe care am facut-o intr-o jumatate de ora-pe aproape toate continentele,de fiecare data cu alta aroma,alt parfum,alte gusturi. Mi-a mai placut daruirea cu care Catalin Paduraru a povestit despre vinuri-se vede ca isi face meseria din pasiune. Si mi-au mai placut discutiile cu korinnaMS,Valentina,omucuromu, Buddha, Octavianul, Bimus si cu Sorin. Salut!
Recunosc ca-s invidos pe cei care cunosc atat de multe despre vinuri. Vorba aluia din reclama :"mancatul (bautul) nu-i asa de simplu cum crede lumea"!
PS:Comentariul referitor la faptul ca "tinerii au aflat ca mai exista si altceva dincolo de computer" de pe Realitatea TV, mi se pare de prost gust, deplasat si de-a dreptul idiot – o spun de parca vorbesc despre puscariasi… De fapt,ce sa te-astepti de la o televiziune alcatuita din diletanti si amatori?Nu stiu cum este mai rau sa fii.
Fotografii via [Buddha] cu care am stat de vorba o gramada, si care a fost indeajuns de dragut ca sa ma initieze in tainele bloggingului, cat si in ale business-ului rezultat din acesta. Nice to meet you!
PPS: Si pe blogul Sabbrei am gasit o descriere mai in detaliu a eventimentului.

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X