[ro] D-ale Bucurestilor aka Zilele Bucurestilor 2008 [Bucharest/Romanik/cotidiene/life]

21 septembrie 2008
Nu m-am deranjat sa merg din cauza faunei si florei care apare la astfel de evenimente…de-a moaca. In mod normal am intelegere fata de semenii mai putin norocosi, insa la astfel de evenimente ies la iveala cele mai putin placute parti ale concetatenilor minunatei noastre Capitale.
Daca te uitai in jurul tau vedeai aurolaci, alcoolisti, politisti, batrani care n-au ce manca, matroane de 50 de ani care n-au ce face acasa, baietasi din Ferentari cu treningurile lor fake Aninas si haite de ciorditori mai flamanzi decat bosorogii de care spuneam mai devreme. Iar in mijloc "pestisorii". Cativa mai spalati, cateva familii cu copii mici, ce mai, carne de tun pentru hamesitii care-s atenti la buzunarele celorlalti, nu la muzica lautareasca de pe scena.
Organizare?Care organizare? Ah,miliardele cheltuite pe cei imbracati in costume de epoca, pe trasuri si pe blocarea centrului orasului. Sa fim seriosi:jumatate se duc in buzunarele organizatorilor din Primarie. "Cine-mparte, parte-si face". 
Am fost la concertul lui Bryan Adams . Average. Se vede ca omul isi da interesul insa nu poti avea parte de raspuns calduros din partea unui public care n-a platit sa te vada. Pentru ca aceia care platesc sunt interesati de ceea ce urmeaza sa vada. Vazut din public, spectacolul a avut doua parti: prima in care un elicoper a planat deasupra multimii o jumatate de ora si tot ce-am auzit a fost motorul, iar a doua parte in care majoritatea oamenilor se plimbau de colo-colo in speranta obtinerii unui loc mai bun. Au lipsit cu desavarsire micii si berea, fasolea si ciolanul cu varza, imbulzeala care preceda de obicei asezarea marmitelor, ca tacamul sa fie complet.
Highlights: un idiot s-a cocotat pe un stalp artizanal de lumina din parc ca sa caute pe cineva in multime, unul cu un aparat DSLR a fotografiat langa mine (eram in spaaaate de tot) numai capatanile spectatorilor in speranta obtinerii unui cadru decent cu B.A ( hello, daca ai DSLR si obiectiv puternic mergi undeva mai SUS,nu mai in spate!), o tanti care s-a luat de noi ca vorbim si ea nu aude (!!!), strazile blocate de Politie si absenta sublima si cu desavarsire a locurilor de parcare (a trebuit sa urc masina, ca un taran, pe trotuar de unde era sa-i dau cu ea una-n gura unuia cand am deschis-o). Scuze, te-am "ratat" la milimetru!
Totul "a la Romania", tot ca o mare mahala cum spunea cineva mai devreme!

Tags: , , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X