[ro] “Stiri” [romanik/life/crap]

22 iulie 2008
Intr-o tara de rahat, cu oameni de rahat, cu politicieni de rahat, cu infrastructura de rahat, cu salarii si vieti de rahat nu avem cum sa avem de cat stiri de…ei bine, rahat. Evident. Logic.
Pentru ca m-a suparat vremea si m-am trezit cu fata la cearceaf,m-am hotarat sa ma bine-dispun si sa citesc stiri. De pe site-urile romanesti. Numai ca online nu prea sunt surse de incredere. Adica de incredere ar fi;insa banuiesc ca pe online sunt trimisi toti pustanii/incepatorii/amaratii care vor o cariera in presa scrisa pentru ca altfel nu-mi inchipui cum de stirile sunt atat de proaste. Si scrise gresit. Greseli oripilante pentru orice om care stie CEVA gramatica. Cum spuneam si aici. De atunci,nu mai citesc stirile de pe site-ul Irealitatea insa ca sa ma distrez putin,m-am gandit ca n-ar fi rau sa vad ce-au in top.
Si am gasit o stire despre o tanti care s-a aruncat de pe bloc pentru ca nu i-a zis nimeni La Multi Ani! De ziua ei! Saraca! Stirea numarul 1 ! 3.000 de vizionari, 29 de comentarii si 6 voturi!!! Niste idioti care au votat stirea! De ce? Este o stire "buna"? De interes vital pentru romani? Cat despre comentarii…
Majoritatea spun ca era dereglata. Unii dintre cei care scriu comentariile arata aceleasi simptome… 

Tags: , , , , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X