[ro] The Mission-Dance Weekend la Mamaia [fun/entertainment/life]

14 iulie 2008

In weekend am fost la mare sa-l vad pe Fatboy Slim . La Dance Weekend. La The Mission. Unde a mai fost si Timo Maas. Si Roger Sanchez . Si Trentemoller.N-am apucat decat ultimele 2 melodii ale lui fatboy slim si jumatate din ce-a urmat. Apoi am plecat.

 
Ca de obicei,daca ceva iese bine, toti spun "vai ce bine a fost si ce tare ne-am distrat". Daca nu iese bine, atunci asta se intampla de obicei din cauza lipsei de infrastructura si din cauza proastei organizari. Locatia (Hanul Piratilor,Mamaia- Navodari ) nu are nici o importanta nici in cazul asta pentru ca in general, orice zona se blocheaza total din cauza afluentei foarte mari a spectatorilor, cat si din cauza lipsei locurilor de parcare. O sosea alcatuita din 2 benzi, flancata de masini parcate si de oameni care merg pe jos catre eveniment.Ca noi. Am lasat masina la un 1 km de iesirea din Mamaia pentru ca banuiam ca in coloana de masini o sa ajungem mai greu.Ceea ce a fost adevarat-partial. Am ajuns mai repede, insa am mers pe jos 3 km. Ceea ce nu este tocmai placut atunci cand nu stii exact unde trebuie sa ajungi (stiam ca "incolo"), cand nu ai pe unde sa mergi (nu exista trotuare-am mers pe strada) si mai este si intuneric. Pe langa noi,masinile mergeau cu 3 km/ora, bara la bara si-au parcat si la un km departare. La 1 dimineata cand am ajuns noi, multi plecau cu toate ca Fatboy Slim inca se mai "producea" pe scena. Inauntru, full. Si multa mizerie. Peste tot PET-uri de plastic, hartii si pahare din plastic de la berea consumata. Romanik;asta spune totul.
 
Noi am avut norocul sa stam in sectiunea VIP, o platforma aseazata in stanga scenei, cam la 30-50 de metri (mai era una si pe dreapta in acelasi format). S-a auzit prost, in mare parte si datorita aplasamentului fata de scena si, implicit, fata de boxe. Timo Maas a mixat ok…nu ma pricep foarte tare, asa ca evit sa ma pronunt. Am ascultat ceva muzica mixata de el ziua urmatoare pe plaja-noroc cu Ipod-ul lui @omucuromu, care-i cunoscator si s-a ocupat sa ma initieze.Aici am gasit niste clipuri video cu concertul lui Fatboy Slim de la Mamaia (creditul merge la autor-este trecut acolo).Nu-mi dau seama daca este in intregime sau doar sectiuni. Nu inteleg o chestie:cineva a mers la concert ca sa filmeze. Atat. Nu s-a distrat, nu a trait momentul,nu a simtit muzica. Pentru ca era ocupat sa faca treaba buna si sa nu-i tremure mana. Si atunci se poate spune, macar teoretic, ca a fost la concertul asta?!
Pe la 3 s-a facut atat de frig, incat a trebuit s-o taiem. Inca mai erau cateva sute de persoane, iar Timo Maas inca lucra la pupitru .Acelasi drum a fost facut pe jos in doar 20 de minute pentru ca stiam drumul!
Am avut de castigat pentru ca vremea a fost perfecta pentru plaja si pentru ca ne-am petrecut timpul cu prieteni alaturi de care ne-am simtit minunat.

Tags: , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X