[ro] Vodafone internet crap [technology]

29 mai 2008

Sunt tech-head. Si toti cei care ma cunosc stiu asta. Ma lasi fara mobil si-mi tai mana stanga. Sau amandoua.

Asa ca m-au vazut oamenii la firma ca ma pricep si m-au si facut asistent pe partea de IT-nu apare in fisa postului dar ma bucur ca mai invat una-alta. Am avut nevoie de modem -uri de back-up cand suntem pe teren sau nu ne merge netul la birou si-am luat cateva de-alea de 10 Euro/lunar. Cica transfer de 1GB pe luna la viteza de 1 Mb/sec, iar restul la 128 Kbps. Teoretici. Pe mine ma amuza "viteza"din screen-shotul de mai jos, nici pe vremea dial-up-ului,cand eram eu mic nu am vazut asa ceva!
Practic? Acum 5 minute "mergea"asa. In 4 minute de conexiune am avut un trafic de  77.88 KB la o viteza de 277bps! Timp in care am incercat sa deschid Yahoo. Si n-am reusit. Realizez ca pagina principala a Yahoo are mai multe de-atat insa macar sa fi vazut acolo un header, ceva sau o reclama, un camp de login, orice.
Stiu ca daca dai 10 Euro, primesti de 10 Euro dar totusi sa fim seriosi. Nu exista trafic minim garantat (nu ca multi dintre clienti ar sti ce-i aia!) insa o companie de talia Vodafone are OBLIGATIA sa scrie lucruri de genul acesta in contract, fara sa fie trasa de maneca. M-am lamurit si cu astia. 
Oricum le fac reclamatie . 
Vodafone=servicii din ce in ce mai scumpe si mai proaste.
 
 

Tags: , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X