Intre “internet de proasta calitate” si “fara internet”

31 martie 2008
Ma mut in casa noua . Atat de noua, incat nu exista infrastructura pentru telefonie, TV, internet si alte lucruri. Ciudat, insa n-am apa de la Apa Nova si nici curent electric de la Electrica. Sunt in oras dar parca-s in jungla! Si de-aici si chinul intre a alege intre doua servicii de rahat din Bucuresti, Romanik.
Orice ar spune oricine, platim pentru servicii proaste multe prea mult. Daca ai facut un contract pe un an este practic imposibil sa scapi de el DACA nu functioneaza sau daca functioneaza foarte prost. Oricat de multe reclamatii ai face, nu se rezolva problema dar nici nu ti se reziliaza contractul. Poti sa-i dai in judecata, insa de ce sa platesti pentru un drept care-ti este consfintit prin lege? Si apoi, cine si cand te despagubeste pentru banii, timpul si nervii pierduti prin tribunale ?!
Am de ales intre Romtelecom, companie-gigant cu picoare de lut si lentoare birocratica innascuta si UPC, firma la care-i colorat gardu’ si-nauntru leopardu’. In timp ce primii iti dai internet cu taraita pe o gramada de bani, ceilalti te umfla de reclame si cam atat. La upc succesul se masoara in numar de vizionari ale reclamelor destepte, nu in contracte incheiate. Dupa cum am aflat de la niste vecini (mai multi!) ceea ce stiam deja, internetul si telefonul UPC nu functioneaza cate trei zile legate iar serviciul tehnic spune ca nu este nici o problema la ei sau, altadata, ca nu au timp sa vina!!!
Singurul avantaj al UPC ar fi faptul ca pachetul contine si TV insa costa cat Clicknet+Dolce, asa ca no big deal.
Urasc sa fiu prins la inghesuiala. Daca era numai dupa mine, eu mai aveam rabdare si mai vedeam. Insa nu e numai asa… 

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X