“Vedete ” de romanik

23 februarie 2008
In fiecare dimineata imi verific feed-urile RSS pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla in jurul meu si aiurea, prin lume – chiar daca pentru mine "lumea" este doar un concept, este bine de stiut ce si cum mai fac altii, ca de ai nostri sunt satul. Si uite asa dau peste o stire locala, despre una, fosta dezbracata de prin reviste si citez, "vedeta a postului National TV ". M-a bufnit rasul. "Celebra" este Andreea Spataru , eterna blonda, "bunaciune" si toanta, genul de domnisoara care vrea sa razbeasca in societate si sa arate ca este si desteapta si culta, nu numai buna de scoasa la mezat pe galantar .
Intr-un timp (cred ca inca o mai face) ocupa timpul de emisie al National TV dimineata, in emisinea "Dimineata cu Razvan si Dani" unde nu spune nimic, chiar daca da din gura destul de mult.
Invitata intr-o alta "celebra" emisiune ( 0,00001% audienta) ea si-a dat cu parerea despre barbatii tineri si frumoasi ai show-biz-ului autohton. In timp ce nu s-a laudat ca alta pitipoanca pe care o stie tot popor’ ca si-a tras-o cu topu’, Andreea a facut comentarii incisive probabi tocmai pentru a arata ca poate emite o opinie bine intemeiata, logica si pertinenta.
Acum, citind raspunsurile, stau si ma intreb: poate cineva cu o moralitate indoielnica sa emita pareri "avizate" despre oamenii din jurul ei? Majoritatea celor vizati sunt (pana la proba contrarie) de o moralitate exemplara: nu s-au dezbracat pentru bani, nu s-au dezbracat pentru interese obscure, majoritatea au muncit ca sa ajunga acolo unde sunt. Probabil ca nu si-au tras-o cu factorii de decizie al unui concurs sau reviste, pentru a aparea in "line-up-ul" de preselectie macar.
Ce ma uimeste cel mai tare este faptul ca astel de parasute emit pareri de genul asta. Ca au tupeul sa deschida gura dupa ce tot ce pot arata este un san si un fund. Nimic gresit cu asta pentru ca o societate de consum inghite aproape orice. Nici calitate nu trebuie sa existe pentru ca exista clienti care pot cheltui 1000 de lei, sau 1 leu – totul se vinde. Insa nu inteleg cum poate lupul, care a fost cumva pus paznic la oi, sa se gandeasca ca oricand ar putea fi, de exemplu: judecator! Sa imparta dreptatea, sa tina cont de parerile juratilor si ale acuzatului si victimei, sa fie just, sa se bazeze pe moralitate si pe dreptate. Cred ca "domnisoara" (in urechi) ar trebui sa realizeze ca atunci cand te dezbraci pentru bani si esti material pentru pustanii care se auto-satisfac la baie sau sub patura noaptea, nu poate emite pareri despre cei din jur , fara sa para deplasata. Tocmai pentru ca nu pare a fi un stalp al moralitatii.
Poate ca este o prejudecata din partea mea. Eu cred ca astfel de fete nu or sa fie luate niciodata in serios de nimeni. Nu de barbati, pentru ca majoritatea nu vor decat sa dea si ei "acolo" sau vor sa profite de efemera celebritate, nu de femei pentru ca majoritatea in adancul sufletului nu sunt de acord cu "job"-ul domnisoarei si nu de cei mai in varsta si de catre societate pentru ca nu este normal si moral sa te folosesti de sex pentru a reusi in viata. 
Sau cel putin asa aud in jurul meu, o opinie pe care o impartasesc.
Sursa

Tags: , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X