Sosita prin e-mail

22 februarie 2008
De cateva zile un cunoscut (nici macar amic nu-mi este) m-a adaugat la mailing-list-ul lui. Nu ma deranjeaza pentru ca este e-mail-ul de serviciu si pentru ca i-am "tras" deja o regula prin care mesajele lui merg in folder-ul "Crap", unde se strang si alte mesaje sosite din variate surse, si care contin: sex, bancuri, clip-uri iutub, foto de tot felul, etc. Dupa cum spuneam si aici, cateodata mai citesc cand am timp sau cand ma plictisesc.
Ce ma intriga este lejeritatea cu care: 1. Firmele trateaza acest subiect legat de "spam". Sunt unii care ocupa zilnic sute de MB din latimea de banda a companiei, impiedicand astfel colegi cu e-mail-uri importante sa-si faca treaba. Ca sa nu mai mentionez faptul ca isi petrec cateva ore pe zi sortand si dand mai departe zeci de mesaje, timp in care nu muncesc. 2. Iti trimit mesaje nesolicitate. Nu-mi amintesc sa-i fi dat permisiunea de a ma bombarda in fiecare zi cu chestii care nu prezinta interes pentru mine.3,4 si 5 alta data pentru ca trebuie sa ma intorc la munca
-
Later edit:
 
Altceva vroiam sa spun: am primit de la respectivul astazi un colaj intitulat "Why I Love the Summer", in care sunt prezentate niste fete (fromoase si cochete!) care fac plaja topless , iar spre surpriza mea printre ele este si o fosta prietena de-a mea ( astfel ca tind sa fiu de acord cu "producatorul" colajului)! Brings back sweet and hot memories!  
 
Pentru ca se adreseaza "copiilor" peste 18 ani, a trebuit sa-l incarc intr-un document Word si sa pun doar un link. A lot later edit: am rezolvat si cu link-ul.

Tags: , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X