Mobile, bani si consumerism

22 februarie 2008

Aseara am facut "semi-window shopping". Ca sa mobilam apartamentul care in sfarsit este gata, tre sa ne dam peste cap si sa ne enervam ca nu gasim ce ne place, ca toate-s scumpe ( cu toate ca sunt cu picioarele pe pamant si ca stiu ca daca vrei ceva bun, costa) si ca nu o sa mai terminam draq odata!

Unde sa mergi mai repede cand magazinele se inchid de obicei la orele 20.00? Ii inteleg pe cei care dau ochii peste cap (unii mai pe ascuns, altii fatis) cand intru in magazin la ora 19.55, pregatit pentru o discutie prelungita pe marginea alegerii culorii, stofei si a modelului dorit de catre mine. Am ales, din nou, Mobexpert pentru ca am mers in Feeria la ei acum cateva zile, ca sa ne facem o idee. Avand ideile "sedimentate", am parcat in fata la Mobexpert-ul din Pipera. Dupa ce am intrat si ne-am invartit pe 3 etaje unde am vazut canapele si bucatarii care incepeau de la 27.000 de RON; nu am "percutat" (nu m-am obisnuit cu noua moneda) si-am intrat in vorba cu un consilier care ne-a anuntat cu un zambet ce parea sincer (eu cred ca era condescendent dar femeia era actrita buna) ca aici nu suntem la Mobexpert, ci la Class…sau ceva de genul asta. Asa mi-a picat fisa ca o canapea  costa 270 de milioane, nu 27 de milioane, asa cum citeam eu! M-am simtit… Ma miram eu de ce se tine tot timpul unul dupa noi, dornic sa ne explice si sa aleaga pentru noi cea mai buna solutie! La 270 de milioane/bucata, as angaja si eu 10 agarici cu 5 milioane (pardon, 500 RON) pe luna, care sa faca treaba asta. Imi scot parleala la inceput de luna, cand vand prima "racheta"!
But shit happens, asa ca am trecut dincolo unde am facut fotos cu ce mi-as dori – nu incap decat jumatate dintre ele, asa ca greul de abia acum incepe! Timp de livrare pentru canapelele extensibile la comanda 2 luni de zile, exact ca la un autoturism!  
 

 
Am lasat la sfarsit fotoliul multi-media din piele ecologica ( a se citi vinilin de calitate superioara) care contine boxe, subwoofer si diverse butoane pentru o experienta de neuitat! Cam ingust si cam tare pentru gustul meu insa nu este scump.
 
 

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X