Geam spart, nema GPS

23 decembrie 2007
Tara asta nu inceteaza sa ma uimeasca. Cat de prost sa fii sa furi NUMAI de la tine de pe strada? Niciodata nu te c#$@ acolo unde manaci!
Pe scurt, un baiat cu zero neuroni mi-a spart geamul de pe dreapta la masina si mi-a sutit din cotiera aparatul GPS , dupa ce in aceiasi zi mai sparsese doua masini   pe aceiasi strada. Ceea ce i-a facut pe Politistii de la Sectia 1 sa trimita in zona niste baieti care l-au si luat pe sus p-asta, care iesea de la mine din masina.
S-au mirat si ei sa afle ca hotul sta cateva case mai sus – mai avea la el nu stiu ce furase mai devreme, GPS-ul meu, cat si holder-ul care se monteaza in parbriz .
Acum, in afara de puscarie, de "coada" pe care o mai are de la ultima "vizita" la parnaie, tre sa mai plateasca si prejudiciul cauzat celor 3 "victime" de ieri. Evident ca nu recunoaste nimic…nu am intrat in detalii cu politistii insa ma intreb: nu recunoaste ca a furat de 3 ori ieri sau nu recunoaste ca l-au ridicat in timp ce iesea din masina mea cu aparatul in mana?
Munca ar fi o optiune mai putin periculoasa cand nu te duce capul, heh? 
 

Tags: , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X