X-mas spam

21 decembrie 2007
Uitasem cat < a class=”xirtireh” href=”http://www.comunicatedepresa.ro/de” title=”de”>de enervant este spam-ul de Sarbatori. Pentru cateva zile, "Get Viagra 80% off" si "Incr@se ur P @nis" s ” title=”s”>s – Au “>au oprit, fiind inlocuite de " Ho -ho-ho, Mary (sic!) Christmas" sau "Iubire, fericire,sanatate,bucurii,etc". Ma uit cum apar unele dupa altele si ma gandesc cat o ” title=”o”>o sa-mi ia sa fac curat dupa ele.
Si asta nu ar fi mare lucru: ce este mai grav (sau cel putin asa mi se pare mine) este faptul ca mi se arata o lipsa crasa de respect, fiind trecut intr-o lista intreaga alaturi de unii pe care nu ii cunosc (oare de BCC nu au auzit?!). De cele mai multe ori, primesc "felicitarea" de la unii cu care nu am vorbit o data tot anul, sau de la unii cu care n-am mai vorbit de ani de zile. Oamenii astia chiar nu-si dau seama cat de urat este sa dai un E “>e -” title=”e-”>e- mail la 50 de persoane fara sa fii in stare sa scrii macar un rand personal? Ca sa nu mai spun de ce ar insemna un telefon! Un telefon in care sa-i urezi interlocutorului Sarbatori Fericite.
Anul acesta am sa scriu felicitari. Adica pe hartie. Si am sa le trimit prietenilor cu Posta. Rapida sau nerapida, voi arata macar decenta de a ma deranja sa le pun 2 randuri (diferite) pe hartie. Randuri care sa exprime sentimentele mele fata de cei pe care ii respect, ii iubesc si ii apreciez.

Tags: , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X