Ludo, ze party-man

20 decembrie 2007
De cateva zile mi se baga pe gat povestea asta cu Orban. Cu cat aud mai mult despre asta, cu atat mi se pare o lucratura ordinara. Intai ca a avut accident, apoi ca de fapt, era matol, ba stai ca nu-i tot, a omorat o fata, ba nu, de fapt, a luat-o putin pe capota, i-a rupt mana, a fugit de la locul accidentului, a venit la Politie prea tarziu si-a ramas fara carnet. Ce i se poate intampla?
Nu mare lucru, ci doar sa ia o pauza din viata politica . Ca si Bombonel . Apoi se relanseaza , ca prostiile astea se uita repede. Sunt multe lucru
Imi propuneam sa nu lansez opinii insa cand ma uit ca si portarul de aici are o opinie, de ce nu? Lucratura mi se pare "politica" si cred ca-si propune schimbarea Ministrului Transporturilor. Nimeni nu-si doreste ca cetateanul Orban sa fie pedepsit pentru vatamare corporala si fuga de la locul accidentului. Se doreste sa-si dea demisia din functie. Acesta este scopul.
Eu cred ca o sa reuseasca masinatiunea. A cazut de sus el, Bombonel, d-apoi " chitaristul ", "studentul" si "dezintoxicatul" Orban?!
PS: De acord, ca daca a fost de 2 ori la dezintoxicare , nu inseamna ca si de data asta esa "sub influenta", dar arata o oarecare inclinatie catre party-all-the-time kinda guy, nu?

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X