Sex-de cate ori trebuie sa se intample ca sa fie edificator?

26 octombrie 2007
M-a pocnit mai devreme cand discutau niste baieti despre ceva de genul asta. Sunt multi pustani care trec femeile pe raboj: n-are importanta ca-s tarfe platite, ca-s pustoaice , ca-s frumoase si fine sau urate ca porcu’, ca sunt f@#$%^ (sa ma scuze Doamnele si Domnisoarele) la betie, la repezeala sau pe indelete, ca-s vaduve , sotii sau preietene, pentru unii toate formeaza un amalgam descriptibil intr-o lista , un amalgam f*&^%il. O lista scrisa de niste needucati, de niste mitocani (chiar daca "lucesc" la suprafata) al caror unic scop este de a strange "golaveraj" cu care sa se laude in fata altor ratati ca ei. Parca ii si vad: fac schimb de liste exact cum faceam eu la 7 ani schimb de surprize Turbo . Ca sa nu mai spun asa: cu cat lista este mai mare, cu atat este vazut mai viril. De parca stio io  vreunul care sa nu treaca de la sine putere cateva nume pe lista.
Ba chiar unii probabil ca trec pe lista aceiasi D-ra de mai multe ori pentru ca , spun ei, nu-s edificati. Daca este asa, o trec o data sau de 7 ori? O "numara" o data sau de 7 ori? Si asta este un mod de a trisa. 
E o vorba in Germania pentru proprietarii de Porsche: masina reprezinta prelungirea a ceea ce nu au in pantaloni. Numai ca la ai nostri "preungirea" e o hartie amarata cu care eu m-as sterge la fund!

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X