F@ckin’ job plin de hartoage

26 septembrie 2007
Iar am fost "rugat" sa intocmesc nu stiu ce lista cu nu stiu ce clienti care ar  trebui sa participe la o expozitie. Munca in zadar. Ni s-a cerut sa nu dam prea multe nume pentru ca nu or sa ajunga invitatiile la toata lumea.
Ultima oara cand am facut asta, au ramas cu 50 de invitatii iar la expo nu s-au prezentat decat un sfert dintre cei invitati. De ce? Nu se vorbeste despre asta decat in soapta, insa motivul este zgarcenia cu care s-au acordat invitatiile: cate una de persoana. Cum draq sa trimiti unui director de firma o invitatie si sa il obligi sa vina singur?! Poate nu vine insa poate are o secretara care poate primi invitatia, insa fata aia cum sa vina singura?
Probabil ca "materiile cenusii" care pun la cale asemenea evenimente sunt niste persoane singuratice, singure, fara parteneri si prieteni pe care sa ii invite la un eveniment organizat  de catre oameni, pentru oameni.
Si de data  asta se va intampla la fel: oamenii NU participa singuri la asemenea evenimente! Chiar nu isi da seama nimeni de asta? Nu-si da nimeni seama ca pierd o ora (care ar putea fi productiva si ar putea aduce bani pentru firma) cu niste hartoage care nu valoreaza nimic pentru nimeni?

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X